![اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی،میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی](http://kialink.ir/img_project/14747_1469550547.jpg)
این مقاله به بررسی اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی،میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی می پردازد ...
اثر عصاره ی نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی ...
www.civilica.com/Printable-ICESCON03_216=اثر-عصاره-ی-نارنج-و-بسته-بندی-تحت-خلاء-بر-ویژگی-های-شیمیایی-میکروبی-و-حسی-ماهی-قز...Cachedنسخه قابل چاپ خلاصه مقاله اثر عصاره ی نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های
شیمیایی میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی ...
اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی - کتاب
www.takbook.com/.../اثر-عصاره-نارنج-و-بسته-بندی-تحت-خلاء-بر/Cachedاثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی،میکروبی و حسی
ماهی قزل آلای رنگین کمان در ... اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های
شیمیایی،میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی.
اثر بستهبندی بر برخی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و فیزیکی ...
jfst.modares.ac.ir/article_12492.htmlCachedاثر نوع بستهبندی بر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی ... عدد اسیدی و
میزان TBARS تیمارهای مختلف در طول دورة نگهداری تغییرات معنادار نداشتند. ...
افزایش یافت و در نمونههای تحت خلأ در روزهای دوازدهم و پانزدهم نگهداری بهطور معناداری
بیشتر بود. ... ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) نگه داری
شده در یخچال.
SID.ir | پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری ...
fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?id=96214Cached
Similarمقادیر باکتری های سرمادوست و کل باکتری ها در طول دوره نگهداری در ماهیان تیمار شده
با ... طبق بررسی های حسی و آنالیزهای میکروبی، ماهی قزل آلای رنگین کمان تیمار شده
با ... کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، عصاره رزماری، بسته بندی در خلا، عمر ماندگاری ...
هر گونه باز نشر اطلاعات بانک های تحت اختیار این مرکز تنها با ایجاد پیوند به ...
اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی ...
allfiles.blogsky.com/1395/07/04/post-59360/Cached25 سپتامبر 2016 ... اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی،میکروبی و حسی
ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی - تمام فایلها ...
اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی ...
filegah.ir/اثر-عصاره-نارنج-و-بسته-بندی-تحت-خلاء-بر/Cached2 آگوست 2016 ... اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی،میکروبی و حسی
ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی. دستهبندی ...
اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی ...
par3.4kia.ir/info/40027/i/?getppsid=30Cachedاین مقاله به بررسی اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی
،میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی می پردازد.
اثر اسید آسکوربیک به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر ماندگاری ماهی ...
elmnet.ir/mlt/611811Cachedاثر عصاره ی نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی میکروبی و حسی
ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی. نویسنده(گان): بهادر ارومچی ...
دسترسی به کلیه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع ...
www.callforpapers.ir/.../دسترسی-به-کلیه-مقالات-بیست-و-یکمین-کنگر/Cachedاستفاده از نانونقره بعنوان ترکیب فعال ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی ...
بهینه سازی شرایط استخراج و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی صمغ دانه ی به ...
تاثیر مدت زمان نگهداری شیر در دمای اتاق بر کیفیت شیمیایی و خصوصیات ... تأثیر
روش های مختلف پخت بر شاخص های کیفیت تغذیه ای ماهی قزل آلای رنگین کمان ...
سایر رشته های فنی مهندسی بایگانی - صفحه 2 از 9 - filedownloadi.ir
www.filedownloadi.ir/category/سایر-رشته-های-فنی-مهندسی/.../2/Cached2 سپتامبر 2016 ... اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی،میکروبی و حسی
ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی ...
دوشنبه 12 مهر 1395 ساعت 04:33