دانلود انواع فایل

مقاله تحقیق پروژه دانش آموزی و دانشجویی

دانلود انواع فایل

مقاله تحقیق پروژه دانش آموزی و دانشجویی

جوشکاری سازه های فولادی

جوشکاری سازه های فولادی

مقدمه:

سازه فولادی مجموعه ای از اعضای باربر،ساخته شده از ورق و یا نیمرخ های فولادی است که به کمک اتصالات، اسکلت ساختمان را بوجود می آورند، نیمرخ های فولادی معمولاً تولیدیهای کارخانه ای هستند که با توجه به تکنولوژیهای پیشرفته ای که در تولید آنها استفاده می شود، غالباً رفتاری در حد انتظار از خود نشان می دهند. موضوعی که موجبات نگرانی طراحان و سازندگان سازه های فولادی را فراهم می کند، چگونگی رفتار اتصالاتی است که الف) برای ساخت اعضاء مرکب از نیمرخ و ورق و ب ) برای یکپارچه نمودن اعضاء (شامل تیر، ستون و مهاربندها) در محل گره ها مورد استفاده قرار می گیرند.

برای ساخت اعضا و اتصال آنها به یکدیگر از پرچ، پیچ و جوش استفاده می شود. در ایران استفاده از جوش در ساختمانهای متعارف بسیار رایج است. باتوجه به قدمت نسبتاً طولانی استفاده از جوش در ساخت اسکلت فولادی در ایران و دیگر نقاط جهان، پیشرفت های قابل توجهی در شناخت جوش و توسعه فن آوری مربوط به آن صورت گرفته است، اما هنوز هم نگرانی هایی در مورد اتصالات جوشی به ویژه به علت صدمات به وجود آمده در اتصالات جوشی ساختمانهای بلند مرتبه تحت اثر زلزله، در ذهن مهندسان وجود دارد.

بدون شک جوشکاری عامل مهمی در توسعه و تکوین صنایع ساختمانی و به طور کلی پروژه های عمرانی بوده است . که اجرای غیر صحیح آن می تواند خسارات جبران ناپذیری را به لحاظ اقتصادی و اجتماعی به کشور تحمیل نماید.

در این نشریه سعی بر این است که ابتدا بر اساس آیین نامه جوشکاری ساختمانی ایران کلیاتی درباره جوشکاری (بویژه جوشکاری قوس فلزی دستی که متداولترین نوع جوشکاری کارگاهی در پروژه های عمرانی می باشد) ارایه و پس از آن نتایج تحقیقی را که در مورد بررسی کیفیت جوش در پروژه های عمرانی (ساختمانهای دولتی) انجام گرفته است مطرح گردد.

کلیات

1ـ مساحت ، طول ، اندازه ساق و بعد موثر گلوی جوش

1ـ1ـ جوشهای شیاری

مساحت مؤثر جوش مساوی حاصل ضرب طول موثر در بعد موثر گلوی جوش است.

1ـ1ـ1ـ طول مؤثر جوش برای انواع جوش شیاری، با لبه ساده (گونیا) و یا پخدار ، مساوی عرض قطعه متصله در امتداد عمود بر جهت تنش می باشد.

1ـ1ـ2ـ بعد گلوی جوش در جوش شیاری با نفوذ کامل ، مساوی ضخامت ورق نازکتراست. هیچگونه افزایشی به علت وجود تحدب مجاز نیست.

1ـ1ـ3ـ برای جوش شیاری با نفوذ نسبی در صورتیکه زاویه شیار کوچکتر از 60 درجه ولی بزرگتر از 45 درجه باشد و جوشکاری به روش قوسی با الکترود روکشدار یا زیر پودری انجام شود، بعد مؤثر گلوی جوش مساوی عمق شیار منهای سه میلیمتر می باشد .

در حالتهای زیر بعد موثر گلوی جوش شیاری به روش قوسی با الکترود روکشدار مساوی عمق شیار بدون هرگونه کاهشی می باشد:

1ـ زاویه شیار مساوی یا بزرگتر از 60 درجه (در ریشه)

2ـ زاویه شیار بزرگتر یا مساوی 45 درجه در ریشه .

1ـ2ـ جوش گوشه

مساحت مؤثر جوش گوشه مساوی حاصل ضرب طول مؤثر در بعد مؤثر گلو است.

1ـ2ـ1ـ طول مؤثر جوش گوشه، مساوی طول کل نوار تمام اندازه است . در صورتیکه جوش در طول نوار تمام اندازه باشد، هیچ کاهشی به علت شروع و ختم جوش لازم نیست در طول موثر اعمال گردد.

* نوار تمام اندازه ، نواری را گویند که در طول کلی آن اندازه جوش ثابت است.

1ـ2ـ2ـ طول مؤثر نوار جوشی منحنی ، باید در امتداد محور مرکزی گلوی مؤثر، اندازه گیری شود. اگر مساحت جوش گوشه درون سوراخ یا شکاف که بر مبنای تعریف فوق حاصل می گردد، بزرگتر از مساحت بدست آمده در بند 1ـ3ـ3 باشد، مساحت اخیر بعنوان مساحت مؤثر جوش گوشه در نظر گرفته می شود.

3ـ جوش کام و انگشتانه

به جوش در شکاف و سوراخ به حالت پر نشده اطلاق می شود.

* مساحت مؤثر جوشهای کام و انگشتانه به ترتیب مساوی مساحت اسمی شکاف و سوراخ در فصل مشترک دو ورق در حال تماس می باشد.

1ـ4ـ بعد موثر گلوی ترکیبی از جوش شیاری با نفوذ نسبی و جوش گوشه مساوی کوتاهترین فاصله از ریشه تا سطح جوش منهای 3 میلیمتر است. کاهش 3 میلیمتر برای آن دسته از چنین جوشهایی منظور می شود که برای جوش شیاری نظیر مقرر شده است.

نوع فایل: word

سایز:27.1 KB

تعداد صفحه:30



خرید فایل



لینک منبع :جوشکاری سازه های فولادی

Images for جوشکاری سازه های فولادی دانلود جزوه جوشکاری سازه های فولادی - مهندسی عمران | پروژه ها www.prozheha.ir/7120/دانلود-جزوه-جوشکاری-سازه-های-فولادی-مه‎Cached Similarمقدمه; فصل ۱ – جوشکاری سازه های فولادی; کلیات; ضوابط کلی جوشکاری; دستورالعمل جوشکاری قوسی با الکترود روکشدار; ارزیابی جوش قوسی با الکترود روکش; فصل ... دانلود جزوه جوشکاری در سازه های فولادی - سون سیویل www.7civil.com/6852-دانلود-جزوه-جوشکاری-در-سازه-های-فولادی.html‎Cached Similarبرچسب ها : دانلود جزوه جوشکاری در سازه های فولادی, اصول جوشکاری و تعریف جوشکاری, فرآیندهای متداول جوشکاری سازه های فولادی, مواد مصرفی در جوشکاری, منابع تولید ... جزوه اصول جوشکاری و بازرسی جوش در سازه های فلزی - مهندسی عمران icivil.ir/omran/جزوه-اصول-جوشکاری-و-بازرسی-جوش-در-سازه-ه/‎Cached Similarبه نقل از منبع:جزوه اصول جوشکاری و بازرسی جوش در سازه های فلزی یک جزوه بسیار کامل در مورد جوشکاری کاری از مهندس امیدی در ۱۲۶ صفحه است که برای علاقه مندان ب. مقررات جوشکاری سازه های فولادی www.poyapartow.com/Default.aspx?id=95&type=INFO‎Cachedمقررات جوشکاری سازه های فولادی. اتصالات جوش داده شده در یک اسکلت یا سازه ( نظیر پل ، مخازن تحت فشار و ... ) باید قابلیت تحمل تنش های ساده یا مرکبی که بر آنها به ... جوشکاری سازه های فولادی - مفیددانلود - فایل ناب mofiddownload.filenab.com/product-63143-takgikg.aspx‎Cachedتحقیق جوشکاری سازه های فولادی جوشکاری سازه های فولادی جوشکاری سازه های فولادی اسکلت ساختمان جوش اسکلت فولادی جوشهای شیاری جوش کام و انگشتانه تحقیق ... دانلود جزوه جوشکاری در سازه های فولادی www.lcivil.com/جزوه-جوشکاری-در-سازه-های-فولادی/‎Cached7 ژوئن 2016 ... دانلود جزوه جوشکاری در سازه های فولادی آموزش ایتبس و سیف به زبان ساده, کاربردی , گام به گام, مبتدی تا پیشرفته, آموزش بروز نرم افزارها. مهندسی جوش و بازرسی سازه های فولادی tsp1.blogfa.com/‎Cached Similarمهندسی جوش و بازرسی سازه های فولادی - کانون علمی وکاربردی بازرسی سازه های فولادی (جوش ، رنگ، عایق و خوردگی) - مهندسی جوش و بازرسی سازه های فولادی. بازرسی جوش سازه های فولادی | جوش گستر توس www.jgt-ndt.com/بازرسی-جوش-سازه-های-فولادی/‎Cached Similarکلیه سازه های فولادی که در محدوده مهندسی عمران (شامل ساختمان، پل، و …) قرار می گیرند به منظور جلوگیری از خسارات جبران ناپذیر در حوادث غیر مترقبه بایستی مطابق ... مقاله جوشکاری سازه های فولادی - سیویلیکا www.civilica.com/Paper-CESC14-CESC14_180=جوشکاری-سازه-های-فولادی.html‎Cachedمقاله جوشکاری سازه های فولادی, در چهاردهمین کنفرانس دانشجویان مهندسی عمران سراسر کشور (14th Students Conference on Civil Engineering) توسط مصطفی رعوفی.