پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج
تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ژل پکتین است.
پکتین کربوهیدرات محلول در آبی است که در دیوارههای سلولی یاختههای گیاهی یافت میشود.
از لحاظ شیمیایی پکتین پلیمری است که از به هم پیوستن مولکولهای اسید گالاکتوزوئیک تشکیل شده که شکل اولیه آن در بافتهای گیاهی به صورت پروتوپکتین نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن همیسلولز، آرابان، گالاکتان و .... وجود دارد.
به هنگام رسیدن میوه تحت تاثیر آنزیمهای پکتولیتیک و هیدرولیز عوامل مذکور پکتین ایجاد میشود. پکتین در حضور مواد قندی و محیط اسیدی قادر است ژل تشکیل دهد. به این دلیل معمولا میوه رسیده برای تهیه مربا مناسب است.
مربا باید بافت مالشپذیر و کوتاه داشته باشد و قطعات میوه در آن به آسانی قابل تشخیص باشند. جدا شدن میوه و دو فاز شدن محصول، کریستالیزاسیون قند و بافت سخت از عوامل نامطلوب کیفی در مورد مربا محسوب میشوند.
تولید مربا با روش سنتی
در روش سنتی به طور معمول برای هر سه کیلو میوه موردنظر تقریبا 5/2 تا 3 کیلو شکر مصرف میشود و بنا به سلیقه و به تناسب میوه موردنظر، از طعمدهندههایی مثل وانیل، گلاب، آبلیمو و دانه هل استفاده میشود.
پس از جدا کردن هسته، دم و یا پوستگیری و صاف کردن به تناسب بافت هر میوه و ترکیب آن، اقداماتی برای بهبود طعم، رنگ و شفافیت مربا انجام میگیرد.
مثلا در آب آهک قرار دادن میوه برای تردتر شدن و یا در آب جوش قرار دادن برای اجتناب از سیاه شدن میوه و تلخی گرفتن از برخی میوهها، اختلاط سفیده تخممرغ با شربت برای سفیدتر کردن شربت و خیساندن در آب سرد برای نرم شدن بافت میوه از جمله این اقدامات است.
اما اصول کلی تهیه مربا به روش سنتی تقریبا برای تمامی میوهها و خلالها و سبزیهای مشابه بوده است. پس از آمادهسازی میوه اعم از شستن، پاک کردن ، اسلایس کردن، دمگیری یا هستهگیری در صورت لزوم، همراه با شربت یا پس از قوام آمدن شربت میوه را برای جوشیدن درون ظرف ترجیحا لعابی روی شعله قرار میدهند. پس از پخته شدن میوه و قوام مناسب شربت ضمن جدا کردن کف از سطح شربت و اضافه کردن مواد طعمدهنده دلخواه در اواخر پخت، مربا را از روی آتش برداشته پس از سرد شدن درون شیشه تمیز ریخته، معمولا شربت را صاف میکنند بعد به قطعات میوه اضافه میکنند
برای تهیه مرباهای سنتی رعایت برخی اصول مثل تهیه میوه از بهترین نوع، بدون لکه و کرمزدگی ضروری است. همچنین شربت باید کاملا غلیظ باشد و پس از سرد شدن به حالت کشدار از قاشق ریخته شود. همچنین به شربت مربایی که از میوههای شیرین تهیه میشود باید بعد از قوام آمدن، کمی ترشی در اواخر طبخ مربا افزود تا رنگ مربا تیره نشود.
خرید فایللینک منبع :
پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویجپاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - صفحه. اصلی
tahghaigh.ofmas.ir/product-360975-پاورپوینت-بررسی-خط-تولید-مربای-هویج.aspxCachedخط تولید مربای هویج مربای هویج هویج پاورپوینت خط تولید مربای هویج تحقیق
تولید هویج مقاله تولید مربا به روش صنعتی.
پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - پارس مارکت | فروشگاه ...
parsmarket.filenab.com/product-64702-tolid-morabbaye-havij.aspxCachedپاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج. تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان
نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل ...
پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج
bitanrmafzar.meeblog.ir/post/1511Cached27 ا کتبر 2016 ... کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدید نام محصول دانلودی: پاورپوینت
بررسی خط تولید مربای هویج درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی
پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج
apadanarc.pdfblog.ir/post/532Cached11 ا کتبر 2016 ... شما به صفحه اختصاصی پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج وارد شده اید.برای
مشاهده توضیحات کامل روی دکمه توضیحات بیشتر کلیک کنید.
دانلود پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج -کامل و جامع – جی ...
bitarticles.ir/OzDLuT/Cached22 دسامبر 2016 ... مدیریت سایت آرزوی لحظاتی پر از موفقیت برای شما دارد و پس از تلاشهای مستمر
همکاران فایل مارکت مجموعه پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج ...
پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج
bankfile.avablog.ir/.../پاورپوینت+بررسی+خط+تولید+مربای+هویجCached27 ا کتبر 2016 ... در این ساعت به روز هستیم با دانلود فایل پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج
که محتویات آن یاری گر کاملی برای موضوع مد نظر شماست .
پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - exrxfile
exrxfile.parsiblog.com/Posts/.../پاورپوینت+بررسی+خط+تولید+/Cached19 نوامبر 2016 ... به سایت ما برای دانلود پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج خوش آمدید . امیدواریم
فایل پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج برای پزوهش شما ...
پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - ساخت وبلاگ
bitanrmafzar.aslblog.ir/post/513Cached27 ا کتبر 2016 ... کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدید نام محصول دانلودی: پاورپوینت
بررسی خط تولید مربای هویج درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی
خرید فایل( پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج)
tubasct.blogroom.ir/post/623Cached2 روز پیش ... به صفحه ی دانلود _پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج_خوش امدید.امیدوارم بهره
کافی را از پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج ببرید
پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج - سیستم وبلاگدهی
sellmefile.madblog.ir/.../پاورپوینت+بررسی+خط+تولید+مربای+هویجCached19 ا کتبر 2016 ... پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج. درود بر شما. به دانشگاه مجازی آفمَس خوش
آمدید. در این ساعت به روز هستیم با دانلود فایل پاورپوینت بررسی ...
جمعه 19 آذر 1395 ساعت 07:14