این مقاله به بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر خواهد پرداخت ...
بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی ...
www.takbook.com/best/بررسی-اثر-کنجاله-و-آرد-کامل-سویا-به-عنوا/Cachedبررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های
فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر این مقاله به بررسی اثر کن.
[PDF] ﺑﺮوﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮرﺳﯽ اﺛ - علوم و صنایع غذایی ایران
fsct.modares.ac.ir/article_10359_f83dd176f310564a4dbfcbd102370cc6.pdfCachedدر اﯾﻦ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ، از آرد ﮐﺎﻣﻞ داﻧﻪ ﺧﺮﺑﺰه. ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ... ﺑﻄﻮری ﮐﻪ ﻫﻤﺒﺮﮔﺮ ﺑﺎ آرد داﻧﻪ ﺧﺮﺑﺰه از ﻧﻈﺮ داوران ﺣﺴﯽ.
ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒ. ﻮل ﺑﻮد ... ﮐﺎﻟﺒﺎس ﺗﻮﻟﯿﺪی از ﻧﻈﺮ وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺣﺴﯽ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮل و ﭘﺬﯾﺮش ﮐﻠﯽ آن ﻧﯿﺰ ﺑﺴﯿﺎر ﺿﻌﯿﻒ
ارزﯾﺎﺑﯽ ﮔ. ﺮدﯾﺪ ... ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﺎ ﺣﺎﮐﯽ. از. ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﺜﺒﺖ. اﯾﻦ. *. ﻣﺴﺌﻮل. ﻣﮑﺎﺗﺒﺎت. : maryamabedini84@
yahoo.com ... آرد داﻧﻪ ﺧﺮﺑﺰه ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﭼﺮﺑﯽ در ﺗﻬﯿﻪ ﻓﺮاورده ﻫﺎی ... ﻧﻈﯿﺮ ﺳﻮﯾﺎ، اﻧﻮاع ﻓﯿﺒﺮﻫﺎ.
راهنمای جستجو - سیویلیکا
www.civilica.com/modules.php?...Title...Cachedبررسی خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده حاصل از اختلاط ... بررسی
اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های ... بررسی اثر
جایگزین های چربی بر شاخص های رنگ و بافت همبرگر با تکنیک پردازش تصویر.
مظاهری تهرانی - سیویلیکا، مقالات علمی کنفرانس و ژورنال - جستجو
www.civilica.com/modules.php?...Title...Cachedبررسی اثرنوع استارتر بر خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده
حاصل از ... بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های
...
مصطفی مظاهری تهرانی - سیویلیکا
www.civilica.com/modules.php?name=PaperSearch...ADVCachedبررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیک ...
بررسی خصوصیات حسی و شیمیایی ماست غلیظ تولید شده حاصل از اختلاط ناتراوه ...
بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی ...
paidfiles.top/بررسی-اثر-کنجاله-و-آرد-کامل-سویا-به-عنوا/Cached20 جولای 2016 ... این مقاله به بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی
های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر خواهد پرداخت ...
بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی ...
filegah.ir/بررسی-اثر-کنجاله-و-آرد-کامل-سویا-به-عنوا/Cached2 آگوست 2016 ... چکیده این مقاله به بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر
ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر خواهد پرداخت …
[PDF] ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آرد ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕ - Sid
www.sid.ir/fa/VEWSSID/J_pdf/42213900401.pdfCachedﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آرد ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﭼﺮﺑﯽ و زﻣﺎن آﺳﯿﺎب ﮐﺮدن ﺑﺮ. وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﺎﻓﺘﯽ،
... از. اﻧﺠﺎم. اﯾﻦ. ﭘﮋوﻫﺶ، ﺑﺮرﺳﯽ. ﺗﺄﺛﯿﺮ. ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﮐﺮدن ﭼﺮﺑﯽ ﺷﮑﻼت ﺑﺎ آرد ﮐﺎﻣﻞ. ﺳﻮﯾﺎ در داﻣﻨﻪ ﺻﻔﺮ ﺗﺎ. 8 ...
ف ﻣﻌﻨﯽ داری را در ﻫﯿﭻ ﯾﮏ از وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎی ﺷﮑﻼت اﯾﺠﺎد ﻧﮑﺮد. 05(. 0/.
بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی ...
atifiles.webilion.ir/tag/همبرگرسویاآردفیزیکوشیمیایی،بررسی/Cachedبررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های
فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر-آتی فایل. تیر ۳۱, ۱۳۹۵ — mirzaei ...
بررسی اثر آرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های ...
profdoc.um.ac.ir/paper-abstract-1016893.htmlCached
SimilarTitle : ( بررسی اثر آرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های ... گوشتی
به کمک جایگزین های چربی نظیر روغن زیتون، پنبه دانه، پروتئین های سویا و روغن
های ... در این مطالعه، از آرد کامل دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی، در سطوح صفر 5 ،3
و 7 ... گردیده است بطوری که همبرگر با آرد دانه خربزه از نظر داوران حسی قابل قبول بود
.
یکشنبه 11 مهر 1395 ساعت 03:34