انرژی مایکروویو
حرارت دهی
حرارت دهی یکی ازمهمترین روشهای متداول در فرایند مواد غذایی است.این روش نه تنها به دلیل تاثیر مطلوب بر روی کیفیت ماده غذایی بلکه به دلیل اثر نگهدارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم ؛ غیر فعال نمودن ریز زنده ها حشرات و انگلها همراه میباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است.
انرژی مایکروویو
از انرژی مایکروویو بر خلاف انرژی یونیزه برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده می شود. در روشهای پخت متداول ؛حرارت از منبع حرارتی خارجی به ماده غذایی اعمال می شود. ولی در پخت با مایکروویو حرارت داخل ماده غذای تولید می گردد.
مکانیسم حرارت دهی مایکروویو
دو مکانیسم اصلی تولید گرما در در مایکروویو عبارتند از:
پلاریزاسیون یونی:
زمانی که یون های موجود در یک محلول شیمیایی به طرف یک میدان الکتریکی حرکت می کنند؛روی میدهد. یونهای مثبت و منفی و نمکهای محلول در غذا نظیر کلرید سدیم در میدان الکتریکی به طرف بار مخالف یون حرکت کرده؛ تکرار تصادم این یونها مهاجر منجر به تولید حرارت می شود.
چرخش دو قطبی:
مکانیسم گرم شدن در اثر چرخش دو قطبی بستگی به وجود مولکولهای قطبی دارد. همزمان با جذب امواج توسط مواد غذایی مولکولهای دو قطبی با میدان همجعت می شوند. وقتی میدان متناوب بکار برده می شود با معکوس شدن قطبیت میدان؛ مولکولهای قطبی؛ مجددا خود را در راستای میدان تغییر یافته قرار می دهند. که باعث اصطکاک شده و حرارت تولید می شود. سپس حرارت توسط فرآیند جابجایی و و هدایت به تمام قسمت های ماده غذایی منتقل می شود.
نوع فایل:power point
سایز:959 KB
تعداد صفحه: 13
خرید فایللینک منبع :
انرژی مایکروویوMicrowave oven - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Microwave_ovenCached
SimilarA microwave oven is a kitchen appliance that heats and cooks food by exposing
it to microwave ..... The metal film absorbs microwave energy efficiently and
consequently becomes extremely hot and radiates in the infrared, concentrating
the ...
امواج مایکروویو چیست؟ - محصولات سلامتی و طب مکمل - انرژی اسکالر ...
www.needkala.com/page_info.php/...id/.../امواج-مایکروویو-چیست؟Cached
Similarبسیاری از محقق ها معتقدند که امواج ماکروویو آن قدر انرژی دارند که بتوانند ساختار
مولکول های غذا را تخریب کرده و موجب سرطان شوند.وقتی که امواج مایکروویو به مولکول های
مواد ...
استفاده از امواج مایکروویو در سلاحهای نظامی - مشرق
www.mashreghnews.ir/.../استفاده-از-امواج-مایکروویو-در-سلاحهای-نظامیCached
Similar3 ژوئن 2011 ... به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از همشهری دانستنیها، امواج مایکروویو، امواجی
با طولموج کوتاه و انرژی فراوان هستند. از این امواج در سامانههای ...
مقاله استفاده از انرژی مایکروویو در تولید غذاهای آماده - سیویلیکا
www.civilica.com/Paper-FNCSF01-FNCSF01_463=استفاده-از-انرژی-مایکروویو-در-تولید-غذاهای-آماده.htmlCachedمقاله استفاده از انرژی مایکروویو در تولید غذاهای آماده, در اولین همایش ملی میان وعده های
غذایی (The First National Congress on Snack Foods) توسط سید علی محمدی, حسن ...
Microwave Energy Detector & Wireless Energy Harvesting
www.instructables.com/.../Microwave-Oven-Energy-HarvestingDetector/Cached
SimilarDescriptionThis article describes how to build a wireless harvesting device that
will capture stray 2.5GHz energy from a microwave oven and convert it into a ...
Images for انرژی مایکروویو
Engineers' Handbook of Industrial Microwave Heating - Google Books Result
https://books.google.com/books?isbn=0852969163
Roger J. Meredith, Institution of Electrical Engineers - 1998 - Technology & Engineering
energy. It is important to distinguish between power and energy, terms which are
often used loosely as though synonymous. 'Energy' (joules, or watt seconds) is ...Effect of microwave energy on chain propagation of poly(ε ...
www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0014305704001752SimilarMicrowave-assisted ring opening polymerization of ε-caprolactone (ε-CL)
initiated by benzoic acid was investigated. The molar ratio of ε-CL to benzoic acid
w.
Home - The Journal of Microwave Power & Electromagnetic Energy
jmpee.org/Cached
SimilarThe Journal of Microwave Power and Electromagnetic Energy (JMPEE) is the
quarterly, peer-reviewed, technical journal of the International Microwave Power
...
Energy Efficient Microwave Systems: Materials Processing ... - Google Books Result
https://books.google.com/books?isbn=3540921222
Lambert E. Feher - 2009 - Technology & Engineering
L. Feher, G. Link, M. Thumm: Electrothermal Heating Effects and Temperature
Gradients in Microwave Processed Materials, 7th International Conference on ...
پنجشنبه 18 آذر 1395 ساعت 11:17