اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی کیک روغنی
برخی از سر فصل ها:
مقدمه :
مواد و روشها
نتایج و بحث
pH خمیر
قوام خمیر
pH کیک
افت وزنی
رطوبت
دانسیته
چکیده:
در این پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی ( یزدی ) حاصل از جایگزینی سفیده تخم مرغ باسطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و همچنین استفاده از سطوح مختلف صمغ های گوار و زانتان در فرمولاسیون این کیک مورد ارزیابی قرار گرفتWPC در سه سطح 25 ، 50 و 75 درصد ، صمغ گوار در دو سطح 1/0 و 3/0 درصد و صمغ زانتان نیز در سطوح 1/0 و 15/0 درصد به عنوان متغیرهای پژوهش در نظر گرفته شدند . تجزیه
داده ها نشان داد که سطوح مختلف جایگزینی WPC در فرمولاسیون کلیه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی را به طور معنی دار تحت تاثیر قرار داد .
خرید فایللینک منبع :
اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی کیک روغنیSID.ir | تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و صمغ های ...
fa.journals.sid.ir/ViewPaper.aspx?ID=97517Cached
Similarدر این پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی (یزدی) حاصل
از ... کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) و همچنین استفاده از سطوح مختلف صمغ های
... از صمغ های گوار (3/0 درصد) و زانتان (15/0 درصد)، ضمن حفظ خصوصیات حسی کیک ...
اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر ...
pdf7020.filenab.com/product-65707-اثر-سطوح-مختلف-کنسانتره-پروتئین-آب-پنیر-(-WPC-)--و.aspxCachedاثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات
فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی کیک روغنی پروژه پژوهش مقاله جزوه تحقیق دانلود
پروژه ...
[PDF] ( ﺑﺮ ) اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آب ﭘﻨﯿﺮ ﯽ ﺑﺮرﺳ W
fsct.modares.ac.ir/article_121_2150f28184c9300ff1f404007c143176.pdfCachedاﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ آب ﭘﻨﯿﺮ. (. WPC. ) ﺑﺮ. ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾ. ﯽ. و. ﺣﺴﯽ ﮐﯿﮏ روﻏﻨ
... ﻓﯿﺰﯾﮑﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾ. ﯽ. ، ﺣﺴﯽ و ﻧﮕﻬﺪاری. ﮐﯿﮏ روﻏﻨﯽ. (. یﯾﺰد. ) ﺣﺎﺻﻞ از ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨ. ﯽ. ﺳﻔﯿﺪه ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺎ ....
ﮐﯿـﮏ آﻧ. ﺠـ. ﻞ. ﺑﺮرﺳ. ﯽ. ﻧﻤﻮدﻧﺪ . ﺑﻪ ﻋـﻼوه در اﯾـﻦ ﺑﺮرﺳـ. ﯽ. از اﻓﺰودﻧـ. ﯽ. یﻫـﺎ. ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻈﯿﺮ ﺻﻤﻎ زاﻧﺘﺎن،
...
تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغهای گوار و ...
ifstrj.um.ac.ir/index.php/food_tech/article/view/2081Cachedتاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغهای گوار و زانتان بر
خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی. ... در این پژوهش ویژگیهای
فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی ( یزدی ) حاصل از جایگزینی ...
استفاده از سطوح مختلف صمغ های گوار و زانتان در فرمولاسیون این کیک مورد ارزیابی
قرار گرفت .
: اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( wpc ) و صمغ بر ...
projebartar.rozblog.com/.../:-اثر-سطوح-مختلف-کنسانتره-پروتئین-آب-پنیر-(-WPC-)-و-صمغ-بر-خصوصیات-فیزیکوشیمیایی-وارگا...Cachedاثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات ... در
این پژوهش ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی ( یزدی ) حاصل ...
اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر WPC صمغ بر ...
jadidtarinsite.bistarinha.xyz/.../اثر%20سطوح%20مختلف%20کنسانتره%20پروتئین%20آب%20پ...Cachedاثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر خصوصیات
فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی کیک روغنی دسته: مهندسی کشاورزی بازدید: 20 ...
magiran.com: نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، شماره 8
www.magiran.com/magtoc.asp?mgID=4015&Number=8Cached
Similar24 نوامبر 2009 ... مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش
) ... تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ های گوار و زانتان بر
خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی ... در این پژوهش ویژگیهای
فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی کیک روغنی ( یزدی ) حاصل از جایگزینی ...
فیزیکوشیمیایی – دانلود پروژه دانشجویی
seoband.ir/tag/فیزیکوشیمیایی/Cachedفیزیکوشیمیایی. اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ بر
خصوصیات فیزیکوشیمیایی وارگانولپتیکی کیک روغنی. استاندارد. اثر سطوح ...
[PDF] با مرغ تخم زرده جایگزینی تأثیر تحت ای الیه کیک حسی و بافتی ...
ijbse.ut.ac.ir/article_59346_ec321e51d732dcaffdb63cc774bb5dab.pdfCachedخواص فیزیکی کیک مانند حجم، ارتفاع، تقارن و سفتی بافت، خواص شیمیایی کیک
مانند رطوبت، اسیدیته چربی، ع. دد .... کیک روغنی حاصل از جایگزینی سفیده تخم.
مرغ با سطوح. مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر ). WPC. ( و همچنین استفاده. از
سطوح مختلف صمغ. های گوار و ... شود و محصول حاصل خصوصیات حسی و کاربردی قابل.
دسترسی به کلیه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع ...
www.callforpapers.ir/.../دسترسی-به-کلیه-مقالات-بیست-و-یکمین-کنگر/Cachedبررسی اثر ترکیبات مختلف بر پارامترهای شیمیایی، فیزیکی و حسی نان ... بهینه
سازی شرایط استخراج و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی صمغ دانه ی به ... بررسی
تاثیر کنستانتره پروتئینی آب پنیر( Whey Protein Concentrate) بررشد .....
تأثیر افزودن WPC و گزانتان بررنگ و تخلخل درکیک روغنی بدون تخم مرغ به روش ...
جمعه 19 آذر 1395 ساعت 23:39