دانلود انواع فایل

مقاله تحقیق پروژه دانش آموزی و دانشجویی

دانلود انواع فایل

مقاله تحقیق پروژه دانش آموزی و دانشجویی

پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد

» :: پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد

مقدمه

یکی از اهداف اصلی تحقیق روی آسیب در طول سرد کردن محصولات کشت شده یافتن روشهای موثر برای کاهش آسیب حاصل از سرد کردن است. محصولات تازه حساس به سرد کردن از فواید کلی نگهداری از طریق سرد کردن بهره مند نیستند و سریعاً اگر در یخچال نگهداری نشوند، نابود می شوند. اگر عمل سرد کردن در این بافتهای حساس افزایش داده شود و یا اگر ظهور علائم آسیب در طول سرد کردن به تاخیر بیفتد، در این صورت نگهداری کالاها در دماهای پایین تر برای کاهش میزان نابودی امکانپذیر است.

در طول 50 سال گذشته گزارشات متعددی درباره تکنیکهای مختلفی که می تواند در طول دوره بعد از برداشت برای کاهش آسیب به کار رود منتشر شده است. این تکنیکها می تواند به صورت شرایط دمایی، گرما دادن متناوب، کنترل اتمسفر، کاربرد تنظیم کننده های رشد، دیگر مواد شیمیایی، مومیایی کردن و پوشش دهنده ها و بسته‌بندی طبقه بندی شود.

سه پیشرفت اول دستکاری و تعدیل شرایط محیطی است، در حالی که بقیه شامل درمان مستقیم کالاست. بعضی از این تکنیکها روی کالاهای خاص موثرتر هستند. روشهای پیشگیری و کاهش آسیب در طول سرد کردن در مقالات مروری که قبلاً ذکر شده است. با وجود این تکنیکهای جدید دائماً در حال گسترش هستند. این مقاله مروری بر تکنیکهای مختلف بعد از برداشت برای کاهش آسیب در طول انجماد در خوشه های کشت های مختلف می باشد و آنها را جمع آوری می کند. همچنین برای کمک به خواننده و ارائه مطالب مورد علاقه اطلاعات بصورت جدول در آمده است. در یان جدولها، اجزاء مهم هر اقدام مانند دما، مدت شرطی کردن، دمای نگهداری، گرمای متناوب، مدت گرما دادن ودرجه حرارت و مقادیر CO2, O2 در نگهداری اتمسر کنترل شده، تنظیم کننده های رشد برای کاهش آسیب درطول سرد کردن آمده است.

خواننده هایی که به جزئیات بیشتر علاقه مند هستند (در مورد مکانیسمهای ممکن در کاهش آسیب در طول سرد کردن) به مطالعات پارکین و همکاران (1989)، وانگ (1989) ریسون و روت (1990) مراجعه کنند.

خرید و دانلود محصول

1395/04/15
رایگان , دانلود , مقاله , ورد , word , کشاورزی , پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد , تنظیم کننده های رشد گیاه , تری یازولها , آنتی اکسیدانتها و پاک کننده های رادیکالهای آزاد , قارچ کشها
نوع فایل : word | تعداد صفحات : 47 |



لینک منبع :پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد

[DOC] پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد tahghigh20.ir/wp-content/uploads/2015/12/tahghigh20-108.doc‎Cachedپیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد. I. مقدمه .II شرطی کردن دمایی. A. شرطی کردن دمایی سرد. B. شرطی کردن دمایی دو مرحله ای. C. تغییرات ... دانلود تحقیق پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد mihandocs.com/4917-دانلود-تحقیق-پیشرفت-هایی-در-کاهش-آسیب-میوه-ها-و-سبزیجات-در-طول-انجماد.html‎Cached13 سپتامبر 2015 ... شرح مختصر:یکی از اهداف اصلی تحقیق روی آسیب در طول سرد کردن محصولات کشت شده یافتن روشهای موثر برای کاهش آسیب حاصل از سرد کردن است. دانلود مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد ... royal-file.ir/دانلود-مقاله-پیشرفت-هایی-در-کاهش-آسیب-م/‎Cached8 آگوست 2016 ... این فایل توسط سایت رویال فایل تهیه ، آماده و برای فروش قرار داده شده است. شما به راحتی و با پایین ترین قیمت می توانید آن را خریداری نمایید. دانلود مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد mag-iran.com/دانلود-مقاله-پیشرفت-هایی-در-کاهش-آسیب-م.htm‎Cachedمقدمهیکی از اهداف اصلی تحقیق روی آسیب در طول سرد کردن محصولات کشت شده یافتن روشهای موثر برای کاهش آسیب حاصل از سرد کردن است. محصولات تازه حساس به سرد ... تحقیق :پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد ... www.payanname.net/پایان-نامهپیشرفت-هایی-در-کاهش-آسیب-میو/‎Cached1 ژوئن 2014 ... در این پست می توانید متن کامل این تحقیق را با فرمت ورد word دانلود نمائید: پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد ... تحقیق در مورد پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد unisite.ir/تحقیق-در-مورد-پیشرفت-هایی-در-کاهش-آسیب.../sub-13758‎Cachedتحقیق در مورد پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد. لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*. فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت). مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد bankmaghale.ir/مقاله-پیشرفت-هایی-در-کاهش-آسیب-میوه-ها-و/‎Cachedمقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۴۶ صفحه است . بلافاصله بعد از ... پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد بایگانی ... fileavval.ir/tag/پیشرفت-هایی-در-کاهش-آسیب-میوه-ها-و-سبزیج/‎Cachedدانلود مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد تعداد صفحات : . مقدمه یکی از اهداف اصلی تحقیق روی آسیب در طول سرد کردن محصولات کشت شده ... دانلود مقاله پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد ... fileavval.ir/دانلود-مقاله-پیشرفت-هایی-در-کاهش-آسیب-3/‎Cached12 آگوست 2016 ... تعداد صفحات : . مقدمه یکی از اهداف اصلی تحقیق روی آسیب در طول سرد کردن محصولات کشت شده یافتن روشهای موثر برای کاهش آسیب حاصل از سرد کردن ... تحقیق در مورد پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول ... ahmadigonabad.ir/محصول-250-تحقیق-در-مورد-پیشرفت-هایی-در-کاه/‎Cached10 آگوست 2016 ... پیشرفت هایی در کاهش آسیب میوه ها و سبزیجات در طول انجماد. I. مقدمه .II شرطی کردن دمایی. A. شرطی کردن دمایی سرد; B. شرطی کردن دمایی دو مرحله ای ...